Robotics Benelux Online lezen  |  Afmelden
Driving the future
 
06 feb 2018
Robotics Benelux genomineerd voor INNOVATION AWARD
De jury van de TechniShow Innovation Awards heeft uit 34 inzendingen afkomstig van 31 bedrijven in totaal vijftien nominaties gekozen in de drie categorieën: 'Nieuw op de Benelux markt', 'Commerciële innovatie' en 'Made in de Benelux'. De inzendingen representeren de Smart Industry trends die de laatste jaren hun intrede hebben gedaan in de maakindustrie: digitalisering, robotisering, 3D-printen, automatisering en oplossingen om efficiënter en meer maatwerk te produceren.
Lees meer
Robotics Benelux is genomineerd met Pick-App
De Pick-app van Robotics Benelux is een innovatieve app op een tablet, waarmee industriële robots van Comau eenvoudig geprogrammeerd kunnen worden. Met de PickApp is het mogelijk direct te besparen op programmeer- en engineertijd. Op deze wijze is een robot programmeren binnen dertig minuten te leren.
Lees meer

 TechniShow | Dé vakbeurs in de producttechnologie
TechniShow presenteert u het grootste en meest complete platform voor de maakindustrie van de Benelux. Hier vindt u innovaties, demo's, presentaties, workshops en themaroutes op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen en kunststoffen en toebehoren en hulpmiddelen.
Schrijf jezelf en je collega in en ontvang direct gratis toegangskaarten voor de TechniShow. Bezoek onze stand C013.
Lees meer
Spotlight: e.Do
Geavanceerde robotica vanaf nu beschikbaar voor mensen van alle leeftijden door het open en modulaire e.Do ecosysteem.  
De e.Do is een open-source project, waarbij de hard-en software structuur op een dusdanige manier is ontwikkeld om een nieuwe manier van programmeren direct in de robot zelf aan te moedigen. We stimuleren hiermee kennisdeling binnen en buiten de robot-community.
Lees meer
Robotics Benelux  ||  Innovatie in Robotica
Robotics Benelux bedient machinebouwers, system-integrators en O.E.M.’s met hoogwaardige robotarmen en robotica toebehoren.
De snelgroeiende markt van robotica vraagt om snel schakelende toeleveranciers. Om u te voorzien in deze behoefte is onze focus specifiek gericht op de Benelux regio. Daarnaast hebben we een zorgvuldig uitgebalanceerd leveringsprogramma. Dit geeft u de zekerheid van lokale kennis, ondersteuning en razendsnelle service.
Lees meer
Contact
E-mail opties